Sadašnje stanje u svijetu sa pandemijom je kao opsada rimske vojske oko Jerusalema 70. godine…

Sadašnje stanje u svijetu sa pandemijom ‘COVID-19’ je kao opsada rimske vojske oko Jerusalema 70. godine. Opsada Rimljana je u jednom trenutku povučena i svi oni koji su vjerovali Kristovim riječima (Biblija, evanđelje po Mateju 24,15-20) izašli su iz Jerusalema i ostali živi!

Oni koji su ostali u Jerusalemu, svi do jednog su bili pobijeni. Ova “opsada” sa ‘COVID-19’ je generalna proba za ono što će prema Božjem proročanstvu iz Otkrivenja trajati tri i po godine. Ova “opsada” sa ‘COVID-19’ neće trajati toliko dugo i u jednom trenutku će se naglo povući. Molimo se Bogu da nam svima pojedinačno, jer za svakog Bog ima poseban plan, Bog pokaže šta, kuda, kada i kako – kada se ova opsada povuče na kratko. Slijedeće što će đavo doneti da “opsedne” Zemlju i ljude na njoj, biće pogubno. Molimo se Bogu da nam pokaže put kojim da idemo (Biblija, Psalam 32,8), da nas nauči da hodimo stazama Njegovim:

“I koji se god u Te uzdaju, neće se osramotiti! Osramotiće se oni koji se odmeću od Tebe besputno. POKAŽI MI GOSPODE PUTEVE SVOJE! NAUČI ME HODITI STAZAMA TVOJIM! UPUTI ME ISTINI SVOJOJ! I, NAUČI ME! Jer Si Ti Bog spasenja mog! Tebi se nadam svaki dan!” {Biblija, Psalam Davidov 25,3-5}

Proroštvo. Internet komentar


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

Komentari

Jedan odgovor na “Sadašnje stanje u svijetu sa pandemijom je kao opsada rimske vojske oko Jerusalema 70. godine…”

%d