“Probudi se, probudi se, ustani, Jerusalime! koji si pio iz ruke Gospodnje čašu gnjeva njegova, pio si, i talog iz strašne čaše ispio si. Isaija 51,18 Od svijeh sinova koje je rodio nijedan ga nije vodio, i od svijeh sinova koje je othranio nijedan ga nije prihvatio za ruku.” Iz.51,17-19

Ovaj video u prilogu je poziv na molitvu da se odmakne od naroda ovo zlo, ovaj mrak, koji je došao na njega kao kazna za sveopće zlo. Ali poruka u ovom videu nije i molitva za predanje Bogu, i povratak na Istinskog i istinske njegove vrijednosti.

U njemu su pozvani oni iz svih religija da se pridruže ovoj inicijativi, i da ono dobro što su sačuvali unatoč tim religijama, a koje su sve već javno pokazale preko svjetske ekumene i Vatikana svoje zmijsko lice, da to dobro sačuvano u sebi sada usmjere u molitvu da se makne ovo zlo

Mi znamo da upravo sve te religije i guraju ova cjepiva, lažnu pandemiju i svaku vrstu prijevare koja sada zamračuje svijet. I također, i njihovi idoli, i lažna učenja bilo “kršćanska” ili ona koja ne uključuju ime Isus Krist, su razlozi zašto je prošireno sada ovo zlo na zemlji. Tako i molitve raznim “kraljicama neba i sličnim idolima, s krunicama -brbljanjem-ponavljanjem, samo oslabljuju taj narod, a tom energijom samo hrane iste te zle duhove i religije protiv kojih se kao bore. I upravo oni sa takvim molitvama i tim vražjim entitetima kao osobnim vrhovnim duhovnim bićima, se najviše odazivaju na ovaj poziv.

Biblijski Bog je rekao: Odvojite se moj narode (od svakih nečistoća, posebno duhovnih) i ja ću vas primiti (uslišiti).

Također religije koje mole direktno Boga Oca, ne dakle kroz Sina Isusa Krista, a koji je znamo, “jedina vrata do Boga Oca” kako ga Biblija i predstavlja, oni doduše mogu svojom usrdnom molitvom doći do Boga, ali ne kroz vrata, ne kako treba i legitimno, nego mogu doći samo kako Biblija kaže, “preko ograde”. Ako su takvi srčani, ako Bog odluči on može ipak uslišiti te molitve, ali spasenja duše oni nemaju niti su djeca Božja. Dapače, oni dolaze kao lopovi, dakle kako Biblija kaže ” preko ograde”, i može, a i ne mora im se obratiti pažnja.

Međutim, ako netko drži da se đavao neće protiviti takvim molitvama i tražiti svoj dio za takve molitelje koji inače već jesu njegovi, A POSEBNO ĆE TRAŽITI SVOJA PRAVA NA NJIH U JEDNOJ OVAKVOJ MOLITVI KAO SADA OVA: DA SE MAKNE SVJETSKO ZLO S OVOM LAŽNOM PANDEMIJOM, onda taj ništa ne shvaća od priče o duhovnom ratovanju.

Biblija kaže kako izgleda duhovno ratovanje i koju odjeću obući da bi se išlo u boj i sačuvalo vlastitu glavu. Stari ratnici su vjerna slika jedne takve opreme. (Efežanima 6)

Međutim, dobro je, što se u ovom videu poziva na veliki broj takvih koji su spremni za ovaj rat.

Narod je sada konačno uvidio da je došao do zida. I bili “vjernici” ili ne, uviđaju da im u ovom svijetu nema spasenja, i okreću svojoj vjeri. Na žalost nisu svjesni da ih je upravo takva vjera (u idole, lažne religije…) i dovela do ovoga sada zla.

Međutim, ako izuzmemo njihove te lažne slike uma, i lažne nauke, ostaje nam ona vjera srca. Ostaju istinske vrijednosti koje su sačuvali, i istinske želje i htijenja. I njihovim usrdnim molitvama koje ovi idolopoklonici izgovore duhovnom entitetu koji ratuje protiv i njih samih i Boga, Bog zna pogledati i na njihovo stanje srca pri svojoj odluci, jer u konačnici iza svake odluke u ovom svijetu, i one vražje, stoji kao krajnji dopustitelj – sam Bog.

Zato ustanite istinska Božja djeco!

Vi koji vjerujete u Isusa Krista!

I budite zastupnici i sebi i onima drugima do nas, koji još čuvaju u sebi koliko toliko od istinskih vrijednosti u ovom vremenu mraka i zla.


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

%d