Pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti
zadnji put ažurirana 29. lipnja 2023.
Datum stupanja na snagu 29. lipnja 2023.

Ova Pravila o privatnosti opisuju politike Filadelfijske crkve, brnjavac 14, S/M 44410, Hrvatska, e-pošta: [email protected] , telefon: +385916130729 o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu ( filadelfijskacrkva.com ). (usluga”). Pristupom ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ukoliko ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate niti koristite uslugu.

Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez ikakve prethodne obavijesti i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na usluzi. Revidirana Pravila stupaju na snagu 180 dana od kada se revidirana Pravila objave u Usluzi, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

 1. Podaci koje prikupljamo:Prikupit ćemo i obraditi sljedeće osobne podatke o vama:
  1. Ime
  2. E-mail
  3. Mobilni
 2. Kako prikupljamo vaše podatke:Podatke o vama prikupljamo/primamo na sljedeći način:
  1. Kada korisnik ispuni obrazac za registraciju ili na neki drugi način dostavi osobne podatke
  2. Interakcija s web stranicom
  3. Iz javnih izvora
 3. Kako koristimo vaše podatke:Podatke koje prikupljamo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:
  1. Izrada korisničkog računa
  2. Svjedočanstva
  3. Prikupljanje povratnih informacija kupaca
  4. podrška
  5. Zaštita stranice
  6. Komentari od korisnika do korisnika
  7. Upravljanje korisničkim računom
  Ako želimo koristiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, pitat ćemo vas za privolu i koristit ćemo vaše podatke tek nakon što primimo vaš pristanak i tada, samo u svrhu(e) za koju dajemo privolu, osim ako se od nas ne zahtijeva da učinimo drugačije zakon.
 4. Kako dijelimo vaše podatke:Nećemo prenijeti vaše osobne podatke nijednoj trećoj strani bez traženja vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima kao što je opisano u nastavku:
  1. Sponzori
  2. Pravne osobe
  3. Analitika
  Od takvih trećih strana zahtijevamo da koriste osobne podatke koje im prenosimo samo u svrhu za koju su preneseni i da ih ne zadržavaju dulje nego što je potrebno za ispunjenje navedene svrhe.Također možemo otkriti vaše osobne podatke za sljedeće: (1) u skladu s primjenjivim zakonom, propisom, sudskim nalogom ili drugim pravnim postupkom; (2) za provedbu vaših ugovora s nama, uključujući ovu Politiku privatnosti; ili (3) za odgovor na tvrdnje da vaša upotreba usluge krši prava trećih strana. Ako se Usluga ili naša tvrtka spoji ili stekne s drugom tvrtkom, vaši podaci bit će jedna od imovine koja se prenosi na novog vlasnika.
 5. Zadržavanje Vaših podataka:Zadržat ćemo vaše osobne podatke kod nas od 90 dana do 2 godine nakon što korisnici ukinu svoje račune ili onoliko dugo koliko su nam potrebni da ispunimo svrhe za koje su prikupljeni, kao što je navedeno u ovim Pravilima privatnosti. Možda ćemo trebati zadržati određene podatke dulje razdoblje kao što je vođenje evidencije/izvješćivanje u skladu s primjenjivim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga kao što je provedba zakonskih prava, sprječavanje prijevare, itd. Preostali anonimni podaci i zbirni podaci, od kojih vas nijedan ne identificira (izravno ili neizravno), mogu se pohraniti na neodređeno vrijeme.
 6. Vaša prava:Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo na pristup i ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničiti ili usprotiviti se aktivnoj obradi vaših podataka, zatražiti od nas da podijelimo (prenesemo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povlačenje bilo kakvog pristanka koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe zakonskom tijelu i takva druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Kako biste ostvarili ta prava, možete nam pisati na [email protected] . Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.Možete se isključiti iz izravnih marketinških komunikacija ili profiliranja koje provodimo u marketinške svrhe tako da nam pišete na [email protected] .Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete privolu za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.
 7. Kolačići itd.Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku kolačića.
 8. Sigurnost:Sigurnost vaših podataka važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete i vi to činite na vlastitu odgovornost.
 9. Veze trećih strana i korištenje vaših podataka:Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ova Pravila o privatnosti ne bave se politikom privatnosti i drugim praksama bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojim web mjestom ili uslugom koja može biti dostupna putem poveznice na usluzi. Toplo vam savjetujemo da pregledate politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.
 10. Službenik za žalbe/zaštitu podataka:Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su nam dostupni, možete poslati e-poruku našem službeniku za pritužbe na adresu Filadelfijska crkva, brnjavac 14, e-pošta: [email protected] . Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.

Politika privatnosti generirana pomoću CookieYes .